Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Ataraxia Sauvignon

Ataraxia Sauvignon

€14,93 €13,44
12 flessen op voorraad
Een frisse en elegante Sauvignon met een zeer aangename mineraliteit. Heerlijke toetsen van citrus en tropisch fruit en heel veel finesse en een subtiele kruidigheid.
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • Gratis verzending
  België vanaf € 100 (Nederland en Duitsland vanaf € 200)
 • Snelle levering
  1 a 2 werkdagen
 • Contacteer ons
  0471 539 076
 • Veilig betalen
  Verschillende mogelijkheden
Beschrijving

Niet ver van het kustplaatsje "Hermanus", ligt de Hemel-en-Aardevallei. Je moet er ook geweest zijn, om te kunnen aanschouwen, dat deze naam terecht is!
Het landgoed van Ataraxia bevindt zich op een bijzonder hemels stuk land onderaan de bergtop van de Babylonstoren. Naast zijn immene schoonheid, is Ataraxia de thuisbasis van enkele van de meest spectaculaire wijngaarden die Zuid-Afrika te bieden heeft. In de buurt van de Zuid-Atlantische Oceaan, verhoogde aanplant en overwegend, op het zuiden gerichte (koele) hellingen, creëren het ideaal voor het telen van koelere en klimaat vriendelijke druiven.

Ataraxia komt van het Grieks en wil zeggen "een serene gemoedstoestand " Een gemoedstoestand die wijnemaker waarvan Kevin Grant en zijn vrouw hopen dat hun klanten zich in bevinden, wanneer ze het super mooie domein bezoeken of bij het degusteren van hun heerlijke wijnen. 

Een frisse en elegante Sauvignon met een zeer aangename mineraliteit. Heerlijke toetsen van citrus en tropisch fruit en veel finesse en een subtiele kruidigheid. 4* bij Platter.

Land Zuid-Afrika
Domein Ataraxia
Appelatie Wetern Cape
Regio Hemel en Aarde valley
Druiven Sauvignon Blanc
Houtlagering Neen
Volume 75 cl
Jaargang 2018
Bewaarpotentieel + 4 jaar
Allergenen Bevat Sulfieten