
De Luis XIV van Collection of Tonoles Centenarios is een unieke Spaanse orange wijn die je zo doen wegdromen alsof je in een mediterrane tuin aanwezig bent

Fondillon is één van de belangrijkste historische wijnen ter wereld en mag enkel gemaakt worden van Monastrell druiven uit het historische gedeelte van Alicante

Fondillon is één van de belangrijkste historische wijnen ter wereld en mag enkel gemaakt worden van Monastrell druiven uit het historische gedeelte van Alicante

Vermouth op basis van oude Monastrell wijn, aangevuld met een authentiek en geheim recept van kruiden uit Alicante. Rijping op Amerikaanse eikenhouten vaten uit de 19e eeuw. Mediterraan met aroma’s van kaneel en zuiderse kruiden. Prijs/kwaliteit topper

Het is een intense wijn met een zoete aanzet, maar zonder plakkerig te zijn. Gestoofde pruim, kruiden, lichtjes oxidatief, vol, kaneel, balsamic en toch ook een fris zuurtje, wat het geheel bijzonder aangenaam maakt

Mafi Rosso is een Italiaanse rode wijn met 6 verschillende labels, die elk een lid van de maffia laten zien. Sappig, stevig en kruidig met veel rood fruit.

De Marquisette Amaro is een Belgische alcoholvrije aperitief op basis van sinaasappelschil, gentiaanwortel en kruiden. zalig on the rocks of met een tonic.

De Mas Baux Grand Red is een lekkere volle, sappige en fruitige rode wijn, met eerder elegante tannines en een fijne kruidigheid. Het geheel laat zich zalig drinken en is gegarandeerd een zeer goede allemansvriend , doch eentje met veel body en structuur.

Een veel bekroonde Spaanse Albarino wijn van Mar de Frades. Extreem verfrissend en de ideale wijn bij Sushi, schaal- en schelpdieren, kaviaar en oesters.

Een veel bekroonde Spaanse Albarino wijn van Mar de Frades. Extreem verfrissend en de ideale wijn bij Sushi, schaal- en schelpdieren, kaviaar en oesters.

Limited edition van de fameuze rode Griekse wijn , minimum 2 jaar gerijpt op Franse eiken vaten.

Lekker frisse, zachte en droge witte wijn, met heerlijke fruitige toetsen en aroma’s van bloemen. Het zuiden in je glas. Ideaal op een terrasje, als aperitief of bij alle lichte voorgerechten of bij tal van visgerechten