De enige vermouth ter wereld, welke cannabis bevat als één van zijn 34 kruiden en met een uniek bewegend label, waardoor de cannabis precies tot leven komt?
Gin met aroma van tientallen bloemetjes, kruiden en Amalfi citroenschil. Fris, floraal en fijne kruiden. ideaal te serveren met een neutrale tonic.
Talents of Spirits creëerde met Iota de eerste Europese blended Whisky gerijpt in witte Amerikaanse eiken vaten en tonen van citrus, vanille en specerijen
La Dolores sangria is een lekker sappige, licht zoete sangria met fijne toetsen van citrus, kaneel en sinaasappel. De zomer in je glas, nu bij Wijnthousiast
Een zalige Vermut met een mooie balans tussen het zoete en het bittere en heerlijke tonen van citrus, noten, kruiden, balsamico, kaneel, anijs en kruidnagel
Een meer dan 140 jaar oude recept van de Pallini familie en gemaakt van 100% PGI Sfusato citroenen, afkomstig van de prachtige en zonovergoten Amalfi kust .
De Pallini Limonzero is een alcoholvrije Limoncello die de originele smaak van de Pallini Limoncello evenaart. Hier worden geen geur of smaakstoffen toegevoegd.
Fondillon is één van de belangrijkste historische wijnen ter wereld en mag enkel gemaakt worden van Monastrell druiven uit het historische gedeelte van Alicante
Fondillon is één van de belangrijkste historische wijnen ter wereld en mag enkel gemaakt worden van Monastrell druiven uit het historische gedeelte van Alicante
Vermouth op basis van oude Monastrell wijn, aangevuld met een authentiek en geheim recept van kruiden uit Alicante. Rijping op Amerikaanse eikenhouten vaten uit de 19e eeuw. Mediterraan met aroma’s van kaneel en zuiderse kruiden. Prijs/kwaliteit topper
Het is een intense wijn met een zoete aanzet, maar zonder plakkerig te zijn. Gestoofde pruim, kruiden, lichtjes oxidatief, vol, kaneel, balsamic en toch ook een fris zuurtje, wat het geheel bijzonder aangenaam maakt
Deze 10 jaar oude Porto is amberkleurig met intense aroma’s van gedroogd fruit, kaneel, donkere kers en druiven. Hij is elegant, sappig en heeft een lange volle afdronk.