Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Miraval Provence rosé 2022

Miraval Provence rosé 2022

€20,50
6 nog op voorraad
De Miraval rosé heeft een prachtige lichtroze kleur. Hij is zeer fris, elegant en levendig, met toetsen van aardbeien, frambozen, rozen en witte bloemen. Een fijne structuur , fruitige toetsen, elegante en verfrissende zuurtjes en een zalige afdronk.
  • Koop 6 voor €19,48 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor €19,07 per stuk en bespaar 7%
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
  • GRATIS verzending
    België vanaf € 100, Nederland vanaf € 200 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde)
  • Snelle levering
    1 tot 3 werkdagen
  • Volume Kortingen
    Ontvang bij heel wat wijnen extra volume kortingen !
  • 14 dagen proef garantie !
    Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Het Chateau Miraval, was vanaf 1970 in handen van Jacques Loussier, een echte wijnliefhebben en een zeer bekend jazz pianist. Hij had er zijn opnamestudio in. Studio Miraval maakte opnames voor niemand minder den Pink Floyd, Sting, Sade enz... In 2008 werd het chateau dan overgenomen door Brat Pitt en Angelina Jolie. Rond de villa liggen de wijngaarden tegen een helling, op zo een 350 meter hoogte. Brat Pitt en Angelina Jolie bundelden daarna hun krachten met de zeer gekende Perrin familie, van Chateau Beaucastel . De familie Perrin werd zo verantwoordelijk voor zowel de productie als de distributie van de Miraval wijnen. De samenwerking is een ongelofelijk succes gebleken en de elegante en verfijnde Miraval wijnen en champagne worden wereldwijd gerenommeerd en vooral gedronken !   

De nieuwe 2021 jaargang van Miraval is alweer een schot in de roos! Een prachtige lichtroze kleur. Het is een zeer frisse, elegante en levendige rose, met toetsen van aardbeien, frambozen, rozen en witte bloemen. Een fijne structuur en fris gevoel in de mond, met mooie fruitige toetsen, elegante en verfrissende zuurtjes (lichtjes zilt)  en een zalige afdronk. Het zal moeilijk zijn om niet steeds opnieuw een slok te nemen. 

 

Land Frankrijk
Domein Chateau Miraval
Appelatie Cotes de Provence
Regio Provence
Druiven Cinsault, Grenache, Syrah, Rolle
Houtlagering Neen
Volume 75 cl
Jaargang 2022
Bewaarpotentieel + 3 jaar
Allergenen Bevat Sulfieten
Foodpairing Lekker als aperitief, op een terrasje, zomerse gerechten, BBQ, tapas, visgerechtjes, ...