Klantenservice

Bij Wijnthousiast staat onze klant centraal. Wij zijn met niet meer tevreden dan een gelukkige klant die kan genieten van zijn aangekochte wijn.
Daarom garanderen we u dat alle wijnen op onze webshop voldoen aan de strenge eisen die we stellen naar smaak en kwaliteit. Ook de prijs/kwaliteit verhouding vinden we zeer belangrijk. Zo gaan we nooit duurdere wijnen verkopen die kwalitatief niet in verhouding zijn. 

Mocht u na uw aankoop toch niet tevreden zijn van de geleverde wijnen, verbinden wij er ons toe om deze kosteloos terug te nemen en u de waarde van de teruggestuurde wijnen te vergoeden. Voor de voorwaarden zie ons retour beleid. 

U kan ons ook steeds bereiken met al uw vragen:
Mail [email protected] (24/24)
Telefoon 0471/539.076 (09u tot 22u) 
Via het contact formulier, onderaan deze pagina. 

Neem contact op

FAQ

1. Leveringen
1.1. Leveren jullie ook in Nederland?

Jazeker! Onze huidige webshop is nog maar net online, maar door de reeds grote vraag uit Nederland hebben we onze transporteur ook gevraagd om verzendingen te kunnen uitvoeren naar Nederland. 

Dit kan reeds vanaf 6 flessen en voor een vast verzendtarief van € 5.75. Leveringen gebeuren via DPD tot 54 flessen. U krijgt van onze transporteur steeds een mail met de mogelijkheid om uw levering aan te passen ( dag, periode, thuis, bij buren, afhaalpunt enz.) 

Voor grotere bestellingen aarzel niet ons te contacteren. Deze leveren we zelf ! Bel ons ook voor speciale tarieven! 

1.2. Kunnen we rekenen op een snelle levering in België?

Wanneer u bij ons een bestelling plaats, gaan wij deze onmiddellijk klaarzetten in ons magazijn. Van zodra deze wordt opgepikt door onze transporteur DPD, krijgt u een email met leveringsdetails. Deze kan u in het portaal van DPD nog steeds aanpassen naar wens. Zo kan je bijvoorbeeld nog de dag, plaats, tijdslot enz.. aanpassen, zodoende uw bestelde wijnen altijd naar wens geleverd worden. Onze transporteur zorgt dat de wijnen bij u geleverd worden binnen de 2 werkdagen, tenzij anders overeen gekomen. 

1.3. Wat bij beschadigingen tijdens de levering?

We werken met de best mogelijke verzenddozen voor al onze leveringen. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om beschadigingen bij leveringen tot een absoluut minimum te herleiden. Mocht dit echter toch het geval zijn, neem dan onmiddellijk met ons contact op en wij zorgen voor een snelle oplossing en nieuwe levering.  

2. Horeca, verenigingen en evenementen
2.1. Leveren jullie aan horeca zaken?

Uiteraard! Door mijn jarenlange ervaring in de horeca ( als uitbater en sommelier) weet ik als geen ander de noden van een horecazaak. Contacteer mij vrijblijvend voor een voorstel op maat en sta versteld van onze mogelijkheden en scherpe prijzen. Al uw vragen zijn bespreekbaar. 

Contacteer Steven Aelbrecht op 0471/539.076

Contactgegevens

Wijnthousiast
Adres Weggevoerdenstraat 28
Postcode 9200
Plaats Dendermonde
Land België
Telefoon 0032 471 539 076
E-mail [email protected]
BTW/Ondernemingsnummer (België) BE0562.796.275