!!DECEMBER ACTIE!! GRATIS VERZENDING IN DECEMBER IN ONZE WEBSHOP!
GELDIG IN BELGIË VAN 1 T.E.M. 31 DECEMBER. 

 

We verzenden in de meeste gevallen met DPD:

Je bestelde wijnen en pakketten, worden in de meeste gevallen verzonden met DPDBij het aanmaken van je bestelling kun je aangeven of je die op je thuisadres, op kantoor of een ander adres wilt geleverd hebben. DPD zal je steeds een link sturen via mail, met de leverdatum, en bij benadering dag en uur (periode) Mocht dit voor u niet lukken, kan je via deze link steeds aanpassingen invoeren bij DPD zelf. 

Afhalingen te Dendermonde zijn steeds gratis. Als u voor deze optie kiest, contacteren wij u zo snel mogelijk om een tijdstip af te spreken. 

Bestelde wijnen worden GRATIS verzonden vanaf een aankoopbedrag van € 150.  Is de prijs lager, dan rekenen we een bijdrage van € 7.75 voor de verzending van uw bestelling. Voor onze Nederlandse buren, hanteren we een GRATIS verzending vanaf € 200. Is het bedrag lager, dan rekenen wij een verzendkost van € 9.95.
Wil je toch grotere bestellingen plaatsen? contacteer ons ! In sommige gevallen kunnen we de verzendkost laten vallen. Flessen zijn zwaar en jammer genoeg breekbaar en dus uiterst fragiel bij verzenden. We zorgen er dan ook steeds voor dat onze wijnen stevig en veilig verpakt worden om zo optimaal te zorgen voor een perfecte levering zonder beschadigingen. Wijnthousiast heeft hiervoor een samenwerking opgezet met DPD en Sending Wines. Mocht er toch iets mislopen bij de levering, dan zorgen wij voor een snelle en correcte oplossing. Bij problemen, contacteer ons via [email protected], via het retour formulier op onze website of onze klantenservice. 

Graag een internationale verzending? In de meeste gevallen ook geen probleem. Stel ons de vraag en wij geven u zo snel mogelijk een offerte. 

Levertijd:

We proberen alle bestellingen via DPD en Sending Wines op tijd bij jullie te krijgen. Dit wil zeggen dat we rekenen op 1 tot 3 werkdagen maximum. Uiteraard zijn we bij deze afhankelijk van onze transporteur. Hoe dan ook zal je een link krijgen , waarbij je zeer eenvoudig uw bestelling kan volgen en eventueel aanpassen aan uw wensen.
Ook proberen we onze webshop zo up to date mogelijk te houden, met correcte jaartallen en voorraden. Om zo optimaal snel en correct te leveren. Mocht er toch iets niet volgens plan gaan en we niet op tijd kunnen leveren, dan brengen we u daarvan op de hoogte en geven we u de verschillende opties, met uiteraard de mogelijkheid om af te zien van uw bestelling, zonder kosten.  

Retourneren:

De koper heeft bij aankoop van producten via de webshop de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende een periode van 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag waarop de koper of een door de koper aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in bezit neemt.

Tijdens de bedenktermijn zal de koper zorgvuldig omgaan met de producten en de verpakking. Hij zal de producten slechts in die mate uitpakken en inspecteren voor zover dat nodig is om te beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik wenst te maken zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigde verpakking aan de ondernemer retourneren. 

Voor het verstrijken van de herroepingstermijn stelt de koper de ondernemer op de hoogte van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. Daartoe kan de koper:

  • Gebruik maken van het modelformulier voor herroeping zoals bedoeld in artikel VI.49 van het Wetboek van Economisch Recht;
  • Zijn verklaring op een ondubbelzinnige wijze bezorgen aan de ondernemer waarin hij duidelijk aangeeft de overeenkomst te herroepen (e-mail, per post, etc.)

Onverwijld, maar in ieder geval binnen de 14 dagen na de dag waarop de koper zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan de ondernemer heeft meegedeeld, zendt de koper de goederen terug of overhandigt die aan de ondernemer, tenzij de ondernemer heeft aangeboden de goederen zelf af te halen. De termijn is in acht genomen wanneer de koper de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De terugzending zal geschieden in overleg met en op kosten van Wijnthousiast. 

De terugbetaling van het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, geschiedt uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten, behoudens andersluidend bericht op dezelfde wijze als waarop de aankoopbetaling werd uitgevoerd. Deze voorwaarden aangaande het herroepingsrecht gelden enkel voor bestelling die via de webshop werden geplaatst.