Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Chateau Bellet Rouge Promo

Chateau Bellet Rouge Promo

€39,50 €35,00
2 nog op voorraad
Heerlijk gestoofd en gekonfijt rood fruit. Mooie kruidigheid, prachtige balans tussen de tannines en het hout en een oneindig lange fijne en tegelijk complexe afdronk
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
  • GRATIS verzending
    België vanaf € 100, Nederland vanaf € 200 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde)
  • Snelle levering
    1 tot 3 werkdagen
  • Volume Kortingen
    Ontvang bij heel wat wijnen extra volume kortingen !
  • 14 dagen proef garantie !
    Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Chateau de Bellet is op zijn minst gezegd een buitenbeentje. Gelegen op een wel zeer uitzonderlijk terroir, boven het mediterrane Nice. Hier komen zowat alle factoren samen om een uitmuntende wijn te maken. Heel wat zon, een hoge ligging, wat meer regen dan in de rest van de Provence, een bodem van zand, kalk en kiezel en een constante ventilatie en verkoeling van de zeewind. We kunnen het u garanderen, dit zijn top wijnen, meer nog dit zijn top wijnen met een eigen appellation! AOC Bellet.

Toch wel één van onze favoriete rode wijnen. Zeer uitzonderlijk, om te beginnen al door de de druif Folle Noir. Een druif die we enkel maar bij Chateau Bellet terug vinden en dus onder de AOC Bellet, neem daarbij nog de idyllisch ligging van het domein in de buurt van Nice en we krijgen een topper van formaat.

Heerlijk gestoofd en gekonfijt rood fruit. Mooie kruidigheid, prachtige balans tussen de tannines en het hout en een oneindig lange fijne en tegelijk complexe afdronk . We adviseren deze wijn geruime tijd voor consumptie te openen of de karafferen. Keuze van onze sommeliers! 

 

Land Frankrijk
Domein Chateau De Bellet
Appelatie AOC Bellet
Regio Nice
Druiven Folle Noir, Grenache Noir
Houtlagering ja
Volume 75 cl
Jaargang 2019
Bewaarpotentieel + 10 jaar
Allergenen Bevat Sulfieten
Foodpairing Tataki van rund, gerijpt vlees, carpaccio, geitenkaas,...