Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 2 Riedel Chardonnay Performance glazen & Genoels-Elderen Chardonnay

2 Riedel Chardonnay Performance glazen & Genoels-Elderen Chardonnay

€61,00
1 nog op voorraad
2 Riedel Chardonnay Performance glazen & & Genoels-Elderen Chardonnay Blauw
Voor Vaderdag leveren we deze, in een geschenkverpakking, GRATIS in de regio Dendermonde en voegen er ook jouw persoonlijke boodschap aan toe.
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • GRATIS verzending
  België vanaf € 125 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde) Nederland en Duitsland gratis vanaf € 250
 • Snelle levering
  1 tot 3 werkdagen
 • GRATIS Murano kurkentrekker
  Vanaf € 125 aankoopbedrag
 • 14 dagen proef garantie !
  Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Voor onze liefste vaders en wijn liefhebbers hebben we deze prachtige set gemaakt met 2 Riedel Performance Chardonnay glazen. Ze zijn de meeste recente toevoeging aan het gamma. Het gaat om een zeer geavanceerde en gebruiksvriendelijke collectie van druivensoortspecifieke kristallen glazen. Deze serie is de eerste met glazen welke een licht optische uitzicht hebben en ze zorgen er voor dat u een betere smaakbeleving zal hebben. Ze zijn dus niet alleen zeer mooi, maar ze zullen er ook voor zorgen dat uw geserveerde wijnen nog beter tot hun recht gaan komen. We voegen er ook een Belgische Genoels-Elderen Chardonnay Blauw aan toe. Zo kan de papa onmiddellijk zinieuwe kristallen glazen uittesten. 
Deze Performance Chardonnay reeks is geschikt voor alle houtgelagerde en of volle Chardonnay wijnen, zoete wijnen, witte Bourgogne wijnen, Saint-Emilion,..

2 Riedel Chardonnay Performance Crystal glazen en een fles Belgische Genoels-Elderen Blauw , worden op Vaderdag in geschenkverpakking GRATIS geleverd in de regio Dendermonde (postcodes : 9200,9255,9280,1840,9220,2890,9240,1745)
Leveringen en verzendingen buiten deze postcodes op aanvraag .

We voegen er ook gratis jouw persoonlijke boodschap aan toe 

HET LOGO VAN WIJNTHOUSIAST STAAT NIET IN DE GLAZEN !