Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pio Cesare "Vermouth" Vaderdag

Pio Cesare "Vermouth" Vaderdag

€49,00
2 nog op voorraad
Deze uiterst zeldzame en artisanale Vermouth van Pio Cesare wordt geleverd in een mooie verpakking met het originele recept van de grootmoeder. We leveren voor Vaderdag gratis in de regio Dendermonde en voegen er jouw persoonlijke boodschap aan toe.
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • GRATIS verzending
  België vanaf € 125 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde) Nederland en Duitsland gratis vanaf € 250
 • Snelle levering
  1 tot 3 werkdagen
 • GRATIS Murano kurkentrekker
  Vanaf € 125 aankoopbedrag
 • 14 dagen proef garantie !
  Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Voor Vaderdag selecteerden we deze uiterst zeldzame en artisanale Vermouth van Pio Cesare.
We leveren voor Vaderdag in een mooie verpakking met het originele recept van de grootmoeder gratis in de regio Dendermonde en voegen er jouw persoonlijke boodschap aan toe.

De Vemouth is een mix van 26 aromatische kruiden als oregano, gentiaan wortel, sinaasappel schil enz.. (Het volledige recept kan je trouwens terug vinden in de verpakking) Al deze kruiden macereren 40 dagen in een blend van Pio Cesare wijnen en alcohol. Daarna wordt de juiste hoeveelheid Chardonnay en Moscato toegevoegd. Hierna zal de vloeistof nog minimum 4 maanden verder rijpen in kleine inox vaten. Om af te ronden wordt er nog wat gebrande bruine suiker aan toegevoegd. 
We adviseren om deze top Vermouth , koud, maar zonder ijs te drinken en als extraatje kan u het drinken met een schijfje limoen of enkele druppels limoen toevoegen. Eenmaal deze Vermouth gedronken, blijf je gegarandeerd fan ! Deze heb ik altijd persoonlijk in huis.