Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Orca Marrenon Ventoux & Riedel Performance decanter

Orca Marrenon Ventoux & Riedel Performance decanter

€46,00
4 nog op voorraad
Orca Marrenon Ventoux & Riedel Performance decanter
Voor Vaderdag leveren we deze, in een geschenkverpakking, GRATIS in de regio Dendermonde en voegen er jouw persoonlijke boodschap aan toe!
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • GRATIS verzending
  België vanaf € 125 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde) Nederland en Duitsland gratis vanaf € 250
 • Snelle levering
  1 tot 3 werkdagen
 • GRATIS Murano kurkentrekker
  Vanaf € 125 aankoopbedrag
 • 14 dagen proef garantie !
  Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Voor onze liefste vaders en wijn liefhebbers hebben we deze prachtige set gemaakt, met een heerlijk kruidig en stevig wijntje uit de Ventoux. De wijn is complex en doch elegant tegelijk. Bij deze wijn de Riedel Performance decanter, gemakt van zeer fijn en zuiver Kristal. Deze decanter heeft een klassiek vorm, met een moderne optische toets, wat hm niet alleen visueel zeer leuk maakt, maar er ook voor zorgt dat de wijnen optimaal op smaak zullen gebracht worden. 

Deze set met 1 Performance kristallen decanter en en fles Orca Ventoux , worden op Vaderdag in geschenkverpakking GRATIS geleverd in de regio Dendermonde (postcodes : 9200,9255,9280,1840,9220,2890,9240,1745)
Leveringen en verzendingen buiten deze postcodes op aanvraag .

Deze kristallen Riedel Performance decanter heeft een inhoud van 1.04L en een hoogte van 245mm en is gemaakt van zeer fijn en zuiver kristal. De decanter is kras- en breukbestendig. We adviseren om decanters met de hand te wassen. 

We voegen er ook gratis jouw persoonlijke boodschap aan toe