Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lente proefpakket "Bubble Bath"

Lente proefpakket "Bubble Bath"

€83,00
8 flessen op voorraad
Ontdek onze bubbels nu, dankzij de proefpakketten van Wijnthousiast of laat ze verzenden aan jouw vrienden, familie en kennissen. Wij voegen er uw boodschap gratis aan toe.
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • GRATIS verzending
  België vanaf € 125 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde) Nederland en Duitsland gratis vanaf € 250
 • Snelle levering
  1 tot 3 werkdagen
 • GRATIS Murano kurkentrekker
  Vanaf € 125 aankoopbedrag
 • 14 dagen proef garantie !
  Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Een pakket met 6 top bubbeltjes. Wat dacht je van de feestelijke Il Mille ? Een super verfijnde en elegante bubbel uit Italië. Of De Bendis rosé uit Roemenië? Onze absolute bestseller, 100% natuurlijk, prachtige kleur, fijne bubbel, zachte, frisse aanhoudende smaak of zijn witte variant, de Bendis. lichtjes floraal, gemaakt van de champagne blend Chardonnay en Pinot Noir en uiteraard ook volledig natuurlijk.
Ook 2 Witardus Cava's van de vroegere huisleverancier van El Bulli, Maria Casanovas. De strakke, frisse, droge Brut Nature, de ideale cava voor de maaltijd of de Brut, die wat zachter en iets fruitiger is. 
En ja , om af te sluiten ook nog de Belgische Zwarte Parel. Van het grootste domein en enige wijnkasteel van België Geoels-Elderen. Ondertussen een internationale prijzenpakker en lekker droge bubbel. 


We leveren deze wijnen met onze gekende luchtige uitleg, welke u na bestelling zal ontvangen via mail.  

Of laat ze verzenden/afleveren aan jouw vrienden, familie en kennissen. Wij voegen er uw boodschap gratis aan toe. (vermelden bij bestelling aub) 

Dit pakket omvat:

1 x Witardus Brut Nature cava 
1 x Witardus Brut cava
1 x La Tunella "Il Mille" Brut 2017
1 x Bendis Nadir 2020
1 x Bendis rosé 2019
1 x Zwarte Parel 2015

Ontdek deze selectie witte wijnen nu aan slechts 

Voor specificaties en wettelijke vermeldingen, kan je de informatie bekijken bij de flessen individueel hier op onze webshop.