Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Budureasca Noble5 & Riedel Decanter Fatto a Mano Curly

Budureasca Noble5 & Riedel Decanter Fatto a Mano Curly

€160,00
1 nog op voorraad
Budureasca Noble5 & Riedel Decanter Fatto a Mano Curly
Voor Vaderdag leveren we deze, in een geschenkverpakking, GRATIS in de regio Dendermonde en voegen er jouw persoonlijke boodschap aan toe !
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • GRATIS verzending
  België vanaf € 125 (Gratis afhaal en levering regio Dendermonde) Nederland en Duitsland gratis vanaf € 250
 • Snelle levering
  1 tot 3 werkdagen
 • GRATIS Murano kurkentrekker
  Vanaf € 125 aankoopbedrag
 • 14 dagen proef garantie !
  Niet goed geld terug garantie! De aangekochte wijn toch niet naar wens? Geen probleem, U kan hem gratis ruilen of u kan hem kosteloos terugzenden en wij vergoeden het volledige aankoopbedrag
Beschrijving

Voor onze liefste vaders en wijn liefhebbers hebben we deze prachtige set gemaakt, met een heerlijk kruidig en stevig wijntje uit de Ventoux. De wijn is complex en doch elegant tegelijk. Bij deze wijn de Riedel decanter Fatto a Mano Curly, handgemaakt van zuiver Kristal. Deze decanter is een juweeltje, wat hem niet alleen visueel zeer leuk maakt, maar er ook voor zorgt dat de wijnen optimaal op smaak zullen gebracht worden. 

Budureasca Noble5 & Riedel Decanter Fatto a Mano Curly , worden op Vaderdag in geschenkverpakking GRATIS geleverd in de regio Dendermonde (postcodes : 9200,9255,9280,1840,9220,2890,9240,1745)
Leveringen en verzendingen buiten deze postcodes op aanvraag .

Deze kristallen Riedel Performance decanter heeft een inhoud van 1.4L en een hoogte van 265mm en is handgemaakt van zuiver kristal. De decanter is kras- en breukbestendig. We adviseren om decanters met de hand te wassen. 

We voegen er ook gratis jouw persoonlijke boodschap aan toe