Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Bendis Rosé - Petro Vaselo

Bendis Rosé - Petro Vaselo

€13,89
96 flessen op voorraad
Deze Bendis is een sensuele rosé bubbel, met toetsen van rozen en frambozen, een fijne bubbel en heerlijk fris. Roemeense specialiteit. Onze favoriet.
 • Bestel 6 voor €13,20 per stuk en bespaar 5%
 • Bestel 12 voor €12,50 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel 60 voor €11,81 per stuk en bespaar 15%
wijnen kopen bij Wijnthousiast .
 • Gratis verzending
  België vanaf € 100 (Nederland en Duitsland vanaf € 200)
 • Snelle levering
  1 a 2 werkdagen
 • Contacteer ons
  0471 539 076
 • Veilig betalen
  Verschillende mogelijkheden
Beschrijving

In de heuvels van Perovaselo, in de buurt van Timisoara, Roemenië, vinden we de wijngaarden van Petro Vaselo. Hier wordt enkel op een 100% natuurlijke en organic manier aan wijnbouw gedaan. Alles staat hier in het teken van de natuur. Zo wordt het gebruik van chemicaliën uitgesloten. De verschillende kruiden en bloemen die tussen de wijngaarden groeien , verrijken de grond op een organische manier en helpen om de groei van onkruid tegen te gaan. De Italiaanse wijnbouwer Marco, piepjong met slechts 32jaar, maar een meester in het maken van top wijnen en bubbels. 

Bendis krijgt een eerste gisting in het thuisland Roemenië, waarna het bubbelproces in Italië wordt verder gezet. In die zin is het dus een Italiaans/Roemeense parelende wijn, die zowel DOC Recas uit Roemenië, als vino Spumante uit Italië is. Kortom, de combinatie van het beste uit deze 2 landen. 

Deze Bendis is een sensuele rosé bubbel, met toetsen van rozen en frambozen, een fijne bubbel en heerlijk fris. Onze favoriet. Gemaakt 100% van de Pinot Noir druif. 

Land Roemenië
Domein Petro Vaselo
Appelatie DOC Recas / Vino Spumante
Regio Timisoara
Druiven Pinot Noir
Houtlagering Neen
Volume 75 cl
Jaargang 2018
Bewaarpotentieel + 4 jaar
Allergenen Bevat Sulfieten
Foodpairing